Tribuna/Авто/мото/Блоги/Vidiscope/Макс Подзігун знову про Хемілтона і Росберга

Макс Подзігун знову про Хемілтона і Росберга

Фото ще зовсім юних і щасливих разом Льюїса Хемілтона і Ніко Росберга, яке з’явилося у мережі нібито з подачі британця, стимулювало розмови про те, що конфлікт у стайні Мерседес вщух. Проте чи достатньо приводів вірити цьому у нас із вами? Коментатор Формули-1 Макс Подзігун продовжує аналізувати конфлікт між пілотами команди Мерседес.

Блог — Vidiscope
Автор — vidiscope
6 июня 2014, 21:25

Цей пост, фотографія з дитинства цих двох гонщиків, Роcберга і Хемілтона, був опубликований самим Льюїсом Хемілтоном. Я не знаю чи то робота піар-команди, чи то робота Льюіса, чи його психолога, з ким він працював між гонками.

Це може означати одне, або це не значить нічого взагалі. Це картинка для нас, що мовляв все гаразд, але все залишилося на тих місцях, або ж Льюїс зрозумів, що його реакція була занадто емоційною, і вона не мала такою бути після тієї поразки в кваліфікації Гран-прі Монако, і він виважений підхід буде використовувати надалі в гонках. Третій варіан він таким чином намагається знизити цей градус боротьби і спробувати зняти пресинг з самого себе.

Я думаю, що це та сама ситуація, яка була між Марком Вебером і Себастьяном Феттелем, коли в Туреччині вони вперше зіштовхнулись. Феттель показав, що Марк Вебер ідіот, насправді сам Феттель там був явно неправий. Потім опублікувала Ред Бул фотографію, що вони стоять, ну все гаразд, типу таке буває. Насправді це був тільки початок конфлікту, який розтягнувся на усі роки протистояння внутрішньокомандного в команді Ред Бул між Феттелем та Вебером.

Тож я більше схиляюся до того, що це просто така картинка для нас з вами, що все гаразд, але буде гаряче. Я впевнений, що буде гаряче в Канаді. Якщо мене запитали на що ти поставиш, на боротьбу гостру до кінця гонки між Хемілтоном і Росбергом, звісно ці два пілоти будуть вести боротьбу попереду. Це буде боротьба психологічна, і я б поставив на психологічну боротьбу, яку спробує виграти Хемілтон, вигравши гонку з максимальною перевагою, яку він собі може дозволити. Якщо він буде попереду в цей вікенд, він буде відриватися, він не дасть Росбергу зачепитися за себе, і спробує привести йому те, що було в Китаї або в Малайзії, коли перевага була тотальною.

Другие посты блога

Все посты