Tribuna/Футбол/Блоги/Vidiscope/Роберто Моралес про корону на голові у королівського клубу

Роберто Моралес про корону на голові у королівського клубу

Вільні роздуми Роберто Моралеса на тему: чи може нинішній Реал стати командою-легендою, якщо програє фінал Ліги чемпіонів 2014.

Блог — Vidiscope
Автор — vidiscope
24 мая 2014, 10:21
2

Коли команда не тільки сильна, а є яскраві особистості, їй потрібні перемоги, бо тоді історія виходить якоюсь незавершеною. Світовий футбол пам’ятає дуже мало випадків, коли створювалася легенда навколо команди, що програла. За великим рахунком — це Нідерланди на чемпіонаті світу 74-го року і збірна Угорщини 54-го, а так чомусь більше пам’ятають чемпіонів і переможців.

Я вважаю, що ця команда, не тільки тому що вони дуже багато коштують, а тому що коли набирають швидкість Ді Марія, Бейл і Кріштіану, то це не люди, це страшніше, це стадо бізонів біжить. Якась тваринна динаміка, сила неймовірна, до цього додана ще й техніка.

Я вважаю, що для того, щоб цей проект продовжувався, щоб з цим проектом і надалі працював саме Анчелотті, а він довів, що знайшов нові цікаві рішення, для того потрібно, щоб команда виграла. Реал, він живе за специфічними законами. Начебто все добре, і прогрес є по грі, але ні: потрібно тільки вигравати, потрібно бути тільки королівським клубом. Пихаті вони трошки, не самі футболісти, а керівництво. Вони божеволіють від того статусу. Корона на голові у них дуже велика. Роблять її такі як Перес і ті ж уболівальники, а носити цю вагу доводиться таким людям, як той же Карлетто Анчелотті. Мені його трошки і шкода, ну врешті-решт він не Жозе Моурінью.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты