Tribuna/Авто/мото/Блоги/Vidiscope/Темні конячки Гран-прі Монако

Темні конячки Гран-прі Монако

Хто з пелотону може здивувати цього вікенду і хто із записних лідерів не втрутиться у боротьбу. Про своє бачення гонки у Монако говорить Макс Подзігун.

Блог — Vidiscope
Автор — vidiscope
23 мая 2014, 18:52

В Монако варто говорити про пілотів більше ніж про команду, все ж таки гонщик має значення. В цьому році дуже важко буде гонщикам пристосувати свій стиль пілотажу і нові боліди до вузьких вулиць Монако. Боліди постійно ковзають, тут ти на міліметр відхиляєшся від траекторії і ти вже у відбійнику. Відповідно пілоти, які мають вищій клас, мають можливості точніше пілотувати, вони отримають шанс. Тому Ніко Хюлькенберг для мене раз, і Валттері Боттас — два. Це два пілота, на яких я ставлю, які можуть здивувати у цей вікенд. Фін уже минулого року непогано виступав в Монако і Вільямс в цьому році виступає успішніше, а Ніко Хюлькенберг минулого вікенду відкотився чомусь назад, але з’ясувалося, що у нього були проблеми із мотором, він втрачав по півсекунди з кола в порівнянні із напарником. Я думаю, що Хюлькенберг в цей вікенд може повернутися до своєї традиційної боротьби за топ-п’ятірку на фініші, ну а якщо буде успішна кваліфікація, то цілком можливо і боротьба за подіум. Форс Індіа на це здатна.

Команда Феррарі — ще одна команда, в якій дуже цікава буде дуель. Я б сказав, що тут на хвилі успіху в Іспанії, як виступав Кімі Райконен, в Монако у нього є вищі шанси випередити Алонсо. В цій парі я би поставив на Кімі Райконена, що він фінішує вище Алонсо в гонці, і в кваліфікації він може випередити іспанця. Ну і загалом, якщо говорити про те хто окупує у нас топ-шістку в Гран-прі Монако, то звісно, треба говорити про пілотів Мерседес, пілотів Ред Бул у повному складі. Алонсо і Райконена. І ось ті темні конячки можуть втрутитися у боротьбу. В успіх Макларен я не вірю.

Другие посты блога

Все посты