Tribuna/Авто/мото/Блоги/Vidiscope/Прев’ю до кваліфікації Гран-прі Монако

Прев’ю до кваліфікації Гран-прі Монако

Королівські перегони у крихітному князівстві завжди відрізнялися від решти етапів Формули-1. Їхній підсумковий результат сильно залежав від виступів у кваліфікації. Логічно, що перед прогнозом на гонку ми поговоримо про те, що може відбутися у суботу.

Блог — Vidiscope
Автор — vidiscope
22 мая 2014, 21:15

Взагалі, Монако, це мабуть, єдина гонка в календарі, де кваліфікація викликає особливий інтерес через те, що позиції на старті відіграють таку важливу роль. Команда Мерседес у цьому році вигравала усі поули. У них може бути перевага і цього разу, але я сподіваюся, що підтвердиться ще один статус Монако — це гонки пілотів у першу чергу, тому що на старт гонки в Монако виходять цього разу 6 гонщиків, які вигравали у Монако. Двічі це робив Алонсо, і Райконен, і Батон, і обидва пілоти Мерседес, і Себастьян Феттель. На подіум у нас приїжджали у Монако 7 пілотів, плюс Феліпе Масса двічі.

Загалом всі подіуми за останні роки були розподілені між цими пілотами: Алонсо, пілоти Мерседес, Кімі Райконен, Дженсон Батон і Феліпе Масса. Тому я думаю, що трійка Гран-прі Монако буде у підсумку складена з цих сильних пілотів, але сказати, що 2 перших місця за Мерседес, а третє хтось розіграє інший, я не можу. Сподіваюся, у нас буде та ж сама інтрига, яка була в ті роки, які я вже називав, коли здавалося, що команда вже домінує і ось ще одна гонка, якою можна підтвердити свій статус в чемпіонаті, але Монако не пробачає будь-якого зверхнього ставлення до своїх суперників.

Другие посты блога

Все посты