Tribuna/Футбол/Блоги/Vidiscope/Александр Тынгаев: «Блохин идеальный тренер для сборной»

Александр Тынгаев: «Блохин идеальный тренер для сборной»

Комментатор Александр Тынгаев рассуждает о возможных причинах неудач Олега Блохина как тренера в его родном клубе Динамо Киев.

Блог — Vidiscope
Автор — vidiscope
10 мая 2014, 11:39
1

Після того, коли Олега Блохіна Суркіс призначив головним тренером, сам Суркіс сказав в інтерв’ю європейському виданню, він сказав, що Блохін це моя остання надія. Тому що тренери, які працювали за мого президенства у київському Динамо, я ніколи їм не давав нормального другого шансу. Десь якась невдача, тренера прибирав. Тому він зробив ставку на Блохіна, сказав що це його останній шанс, і мені здається, що він не міг визнати, що він помилився, і він ще йому один шанс дав. Можливо він думав, щось за зиму зміниться в грі, але, насправді, ми бачили — фактично ніщо не змінилося в плані малюнку гри, структури гри. Я чесно давно не бачив таке київське Динамо.

Я сам з тих людей, які до останнього вірили в Олега Володимировича, але десь приблизно після матчу із Валенсією, я зрозумів, що це шлях в нікуди. Олег Володимирович, мені здається — це ідеальний тренер для збірної України, а не для клубу. В клубі кожний день треба працювати, монотонна робота, ці збори, постійно бачиш одні й ті ж обличчя, в збірній це зовсім іншаше. Там раз у два місяці зібрались, чотири дні провели, налаштував, мотивація. Це те що він вміє робити, де немає рутинної роботи, де постійно кожний день потрібно працювати. Тому в збірній результати були, плюс ще ми знаємо характер Олега Володимировича. Поприїжджали в збірну усі вершки українського футболу: вони кожен зі своїм характером і хто як не Олег Блохін може в збірній ладити з цими зірками. В клубі це важче, тому що ти цих зірок кожен день бачиш, але Олег Володимирович не того складу характеру, щоб він у клубі міг стати успішним тренером. Нажаль, це доводить і робота в ФК «Москва» і Чорноморець меншою мірою, і київське Динамо.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты