Tribuna/Футбол/Блоги/Vidiscope/Александр Тынгаев про Сергея Реброва

Александр Тынгаев про Сергея Реброва

Динамо досталось Сергею Реброву в очень разбалансированом состоянии и в то время, когда сезон для команды спасти уже невозможно. Это шанс для Сергея Реброва получить первый бесценный тренерский опыт. Так думает футбольный обозреватель Александр Тынгаев.

Блог — Vidiscope
Автор — vidiscope
7 мая 2014, 15:21

Для самого Сергія Реброва, це мабуть моя суб’єктивна точка зору, але перед усім — це досвід. Він дуже важливий, наскільки мені відомо, він сам у інтерв’ю сказав: він хоче починати з самих низів як тренер. Хоче взяти команду і починати з самих низів і тренувати, і виводити аж до англійської прем’єр-ліги.

Він хоче такий обрати шлях. В нього є така можливість зараз вже без Олега Блохіна цей сезон, в ньому вже все втрачено, хіба команд може поборотися за третє місце, такий стимул і то поки воно не дуже виходить, бо команда в розібраному стані. У будь-якому разі, на чому хочу наголосити — це досвід для Реброва, попрацювати з київським Динамо, з грандом, самостійно, і потім, можливо десь після завершення сезону щось із цього досвіду візьме у своїй самостійній роботі. Він реально хоче почати з самих низів. Торувати цей шлях сам.

Я лише можу побажати, як і більшість українських вболівальників і не лише вболівальників, й експертів, побажати лише успіху Сергію Реброву. Якщо він дійсно цього хоче, якщо він ще й знає як це робити, наскільки це складний шлях, цей досвід наприкінці сезону в київському Динамо, він йому знадобиться. Він неоціненний буде.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты