Tribuna/Футбол/Блоги/Lega Calcio/Роздуми про ймовірний трансфер Гуаріна в Ювентус

Роздуми про ймовірний трансфер Гуаріна в Ювентус

Немов сніг у теплий літній день – саме таке порівняння можна застосувати до сьогоднішньої новини, що півзахисник Інтера Фредді Гуарін переходить в Ювентус...

Блог — Lega Calcio
Автор — Lviv1256
21 января 2014, 01:03
3

Цієї зими мало що передбачало активність Ювентуса на трансферному ринку. Навіть навпаки: керівництво команди не раз запевняло, що всі позиції є добре укомплектовані (аргумент цьому впевнена гра Старої Синьйори в Серії А) – і лише чутки про Менеза деколи підігрівали ситуацію. Абсолютно інша ситуація склалась щодо інтересів багатьох європейських клубів до гравців Ювентуса: про ймовірні трансфери Маркізіо або Відаля чи Погба неодноразово говорилося.

Проте сьогодні відбулась дуже дивна й несподівана річ: Гуарін переходить з Інтера в Ювентус (правда ще немає офіційної інформації, але все до того йде). Маротта в черговий раз провертає вдалу угоду: Гуарін = Вучініч + 3 млн євро. Беручи до уваги те, що цього сезону Вучініч практично не грає, то угода взагалі є безцінною.

Проте тут є декілька АЛЕ. Для чого Ювентусу Гуарін? Невже хтось з трійці Маркізіо - Відаль - Погба цієї зими покине команду? Виходячи із цієї ситуації, це було б логічно, оскільки навряд чи Гуарін сидітиме на лавці для запасних і навряд чи Конте змінюватиме переможну і перевірену тактику для Гуаріна (хоч італійські журналісти вже припустили як виглядатиме така схема).

Якщо хтось із цієї трійці покине клуб, то найімовірніше це може бути Клаудіо Маркізіо, який цього сезону втратив місце в основі. Зрештою, це може й бути Поль Погба, якщо це так, то Маротті за юного француза запропонували великі гроші. І мабуть повністю виключається варіант із Відалем, який в грудні підписав новий контракт і неодноразово говорив про вірність команді.

В іншому випадку я не бачу причин переходу Гуаріна в Ювентус.

P.S. Поки що ніяких офіційних даних про цей трансфер немає і все, що написано вище – це із розділу аналітики й дедукції.

© Василь Федевич

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Граф Антоніо Конте
16 июля 2014, 17:22
2
Grazie, Antonio!
16 июля 2014, 00:13
1
Все посты