Tribuna/Футбол/Блоги/Український футбол/Довбик не забиває 7 матчів поспіль: не побив рекорд УПЛ, провів сухий червень у збірній, змарнував момент з «Панатінаїкосом»

Довбик не забиває 7 матчів поспіль: не побив рекорд УПЛ, провів сухий червень у збірній, змарнував момент з «Панатінаїкосом»

І все на тлі чуток про трансфер в Європу.

26 июля, 11:30
18
Довбик не забиває 7 матчів поспіль: не побив рекорд УПЛ, провів сухий червень у збірній, змарнував момент з «Панатінаїкосом»

«Дніпро-1» у своєму дебютному матчі в Лізі чемпіонів поступився грецькому «Панатінаїкосу» у 2-му раунду кваліфікації – 1:3.

Не найкращу гру провів форвард дніпрян Артем Довбик – у чужому карному видав лише одну вдалу дію, коли скинув під удар Валентину Рубчинському.

Цей матч став для Довбика вже 7-м поспіль безрезультативним в плані голів за клуб та збірну.

🔴 Наприкінці минулого сезону Артем не забив жодного голу у трьох заключних турах УПЛ, таким чином втративши шанс побити бомбардирський рекорд Генріха Мхітаряна (25 проти 24);

🔴 Провів сухий червень у збірній України, хоча сумарно відіграв 136 хвилин, двічі вийшовши в старті;

🔴 Видав блідий перформанс проти «Панатінаїкоса», хоч і отримав найвищий рейтинг в команді від SofaScore серед гравців старту (7.1) – 2 удари (обидва повз), 28 дотиків, 16 з 22 виконаних пасів (73%), 2 з 5 виграних єдиноборств, 7 втрат.

А також вкрай погано скористався своїм єдиним хорошим моментом у зустрічі – пробив у двох метрах від воріт практично з лінії карного майданчика.

***

І це все на тлі чуток про серйозний інтерес до українця з боку «Жирони».

За попередніми даними, іспанський клуб для трансферу Довбика навіть готовий залучити активи мережі City Football Group, у яку входить.

Причина – запит у 15 мільйонів євро від «Дніпра-1». «Жирона» вже шукає різні варіанти:

➡️ окремо домовляється з «Мідтюлланом», якому належить 50% прав на гравця;

➡️ пропонувала дніпрянам оренду Миколи Кухаревича з «Труа» з правом викупу (французи також входять у City Football Group) для зменшення ціни, однак отримала відмову.

Можливість реабілітуватися перед скаутами з Європи буде наступного тижня у виїзній грі з греками – доля путівки у наступний раунд кваліфікації ЛЧ, де чекає «Марсель», визначиться 1 серпня.

Фото: «Дніпро-1», інфографіка Tribuna.com, скриншоти трансляції УНІАН

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты