Tribuna/Футбол/Блоги/Блог о ставках/Інтерв’ю. Стефан Решко: «Динамо» залишається лише красиво вийти з ЛЧ»

Інтерв’ю. Стефан Решко: «Динамо» залишається лише красиво вийти з ЛЧ»

Відомий екс-гравець київського «Динамо» та збірної СРСР Стефан Решко об’єктивно оцінив шанси «Динамо» в повторному матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з «Манчестер Сіті», який завтра відбудеться в Англії на стадіоні «Етіхад».

Автор — Тарас Гончар
14 марта 2016, 19:27
Інтерв’ю. Стефан Решко: «Динамо» залишається лише красиво вийти з ЛЧ»

Відомий екс-гравець київського «Динамо» та збірної СРСР Стефан Решко об’єктивно оцінив шанси «Динамо» в повторному матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з «Манчестер Сіті», який завтра відбудеться в Англії на стадіоні «Етіхад».— Стефане Михайловичу, що чекаєте від завтрашньої гри в Манчестері?

— Та на що сподіватися, якщо вдома програли? Залишається лише красиво вийти з Ліги чемпіонів. Думаю, на виїзді не відбудеться нічого сенсаційного. Звичайно, в історії траплялися випадки, коли перемагали в гостях 3:0 чи 4:0 та проходили до наступної стадії. Та в нашій ситуації виграти 3:0, гадаю, нереально. Треба не вдарити обличчям у багнюку, не програвши. А якщо поступитися, то з мінімальним рахунком. Та й все, на цьому завершиться наша Ліга чемпіонів. Після стартового матчу завдання ускладнилося. Думаю, виконати його вже нереально. Зі свого боку, англійці також не лізтимуть уперед. У них є запас міцності, так би мовити. Для них головне — пройти далі, тому до матчу підійдуть обережно. Киянам же необхідно не програти з великим рахунком, як це було недавно в «Шахтарем». Досить із нас цієї ганьби. Знову ж таки, після того, як вони в Києві «попали», на позитивний підсумок очікувати не доводиться.

— Динамівці заледве «Карпатам» двічі забили, а в Англії потрібно забивати принаймні тричі, щоби пробитися в чвертьфінал найпрестижнішого континентального турніру. 

— Кажу ж, нереально! Думаю, для «Динамо» це мрія. Причому нездійсненна. Все може бути, всяке трапляється. Пам’ятаю, була історія, коли «Мілан» спершу здолав «Депортиво» 4:1, а потім програв 0:4. Та рідко таке буває. Думаю, в Манчестері нічого подібного не відбудеться. Суперник занадто потужний. Ні на що не розраховую. Об’єктивно дивлюся на речі. Поки немає в «Динамо» гри, немає атакувальної сили. Хто в них забиватиме? Ярмоленко? Андрія вже всі знають і вивчили, тому в першу чергу його прикриють. І на цьому все завершиться.

— Як гадаєте, за нічию можна зачепитися?

— За нічию — так. Зважаючи на результат першого матчу, сумніваюся, що британці бігтимуть великими силами вперед. Тим паче, останнім часом у чемпіонаті нерідко грають унічию та навіть поступаються вдома. Не програти на виїзді — для нас це був би хороший результат.

— На вашу думку, матч-відповідь подарує знову велику кількість забитих м’ячів?

— Впевнений, що не буде безліч голів. Думаю, «Динамо» вже зовсім по-іншому побудує гру. Не відкриватимуться, а навпаки гратимуть від оборони. Гра буде більш позиційна. Одні не хочуть сильно вигравати, а інші — сильно програвати. Ось і вся справа. Все вирішилося в Києві. «Манчестер Сіті» повинен бути задоволений сформованим гандикапом. Натомість українці кинуть усі сили, щоби не зганьбитися. Пройти до наступної стадії вже не зможуть, тому на даному етапі найважливіше — забути результат першої зустрічі. Команда Пеллегріні зробила хороший заспів, тому поспішати чи нагнітати обстановку на полі не будуть.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты