Tribuna/Футбол/Блоги/Блог о ставках/Аматорські команди «Россо Неро» і «Колос» зіграли підозрілий матч на Кубку Придніпров’я

Аматорські команди «Россо Неро» і «Колос» зіграли підозрілий матч на Кубку Придніпров’я

16-го лютого на аматорському турнірі Кубок Придніпров’я команди «Россо Неро» (Запоріжжя) і «Колос» (Зачепилівка) зіграли дуже підозрілий матч. Про це нам повідомили наші партнери з БК Vbet, які регулярно повідомляють нас про підозрілі матчі по всьому світу.

Автор — Sergey RB
5 марта 2016, 22:05

У матчі 5-го туру Кубку Придніпров’я у Дніпропетровську зустрічалися команди «Россо Неро» (Запоріжжя) і «Колос» (Зачепилівка). Матч завершився з рахунком 7:0.

В одній з останніх підбірок від наших партнерів з Vbet ми отримали сигнал щодо підозрілої активності у ставках на цей матч.

У перерві, за рахунку 3:0, букмекер зафіксував різке збільшення ставок на тотал більше 5.5 і тотал більше 6.5. Об’єм ставок змусив трейдерів оперативно зняти матч з лінії. Як повідомив представник компанії, 70% загального об’єму ставок були саме на ці ринки. В результаті матч завершився з рахунком 7:0, тобто підозрілі ставки зіграли.

Остаточно зміцнило підозри букмекерів те, що всі підозрілі ставкі були зроблені підозрілими гравцями, які раніше були помічені у ставках на «дивні» матчі у тенісі.

На цей матч приймали ставки відомі букмекери, серед яких William Hill, Ladbrokes, Coral, Olymp і1хbet.

В українських букмекерів Favbet та Парі-Матч ця гра була відсутня в лінії.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты