Tribuna/Ставки/Блоги/Блог о ставках/КДК відкрив справу щодо матчу «Олександрія» – «Динамо» в чемпіонаті U-21

КДК відкрив справу щодо матчу «Олександрія» – «Динамо» в чемпіонаті U-21

Ведучий програми «Профутбол» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик розповів про відкриття дисциплінарної справи щодо матчу «Олександрія» – «Динамо» (1:5) у молодіжному чемпіонаті України. Контрольно-дисциплінарний Комітет ФФУ розгляне дії футболістів під час гри.

24 апреля 2018, 10:24
КДК відкрив справу щодо матчу «Олександрія» – «Динамо» в чемпіонаті U-21

Ведучий програми «Профутбол» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик розповів про відкриття дисциплінарної справи щодо матчу «Олександрія» – «Динамо» (1:5) у молодіжному чемпіонаті України. Контрольно-дисциплінарний Комітет ФФУ розгляне дії футболістів під час гри.

У п’ятницю, 20 квітня, відбувся матч 28-го туру Чемпіонату України U-21, в якому «Олександрія» прийняла київське «Динамо» на стадіоні КСК «Олімп» в Олександрії.

Упродовж матчу воротар господарів поля Антон Павлов відзначився курйозними діями, що призвели до розгромної перемоги динамівців з рахунком 5:1.

За словами ведучого програми «Профутбол» Ігоря Циганика, Контрольно-дисциплінарний Комітет ФФУ вже відкрив справу на цей поєдинок.

«Коли відкривається дисциплінарна справа, вже точно можна сказати, що візуальна картинка не є єдиним аргументом для її відкриття», – прокоментував Циганик відкриття справи КДК ФФУ.

Нагадаємо, що минулого року було зафіксовано аномальні ставки на матч чемпіонату U-21 «Олександрія» – «Зірка»

Другие посты блога

Все посты