Tribuna/Ставки/Блоги/Блог о ставках/«Олімпік» відповів на звинувачення в договірному матчі

«Олімпік» відповів на звинувачення в договірному матчі

За допомогою свого офіційного сайту донецький клуб виступив із відкритим листом, аби відкинути всі звинувачення в участі в договірному матчі. Мова йде про зустріч «Олімпік» U21 – Динамо» U21, на який були поставлені аномальні суми ставок.

25 мая 2017, 11:49
«Олімпік» відповів на звинувачення в договірному матчі

За допомогою свого офіційного сайту донецький клуб виступив із відкритим листом, аби відкинути всі звинувачення в участі в договірному матчі. Мова йде про зустріч «Олімпік» U21 – Динамо» U21, на який були поставлені аномальні суми ставок.

«Шановні любителі футболу, вболівальники нашого клубу, спортивні журналісти, футбольні чиновники і люди, які присвятили своє життя цьому виду спорту! Як Вам відомо, наш клуб публічно звинуватили в нечесній грі. Звинувачення прозвучали з вуст новоспеченого голови Комітету Етики і чесної гри ФФУ пана Баранки.

Ми запевняємо Вас, що ці звинувачення не мають під собою жодних підстав. Ми рішуче налаштовані захищати честь нашого клубу, наших футболістів і тренерів. Ми не дозволимо технічним способом усунути наш клуб від можливої участі в Лізі Європи, до чого ми всіма силами прагнемо.

Ми пропонуємо всім подивитися нарізку ігрових епізодів матчу 29-го туру між командами «Олімпік» U21 – «Динамо» U21. Ми будемо вдячні Вам за Вашу думку і об’єктивну оцінку дій наших футболістів, звинувачених у відсутності спортивної боротьби в матчі і в спробі неспортивними методами вплинути на результат», – йдеться у відритому листі.

Нагадаємо, що Франческо Баранка заявив, що «через дії молодіжної команди «Олімпік» можуть не допустити в Лігу Європи». Втім, донецький клуб одразу відповів, що голова Комітету з етики та чесної гри ФФУ «шантажує клуб і зводить наклепи».

Другие посты блога

Все посты