Tribuna/Футбол/Блоги/Блог о ставках/Франческо Баранка: «ФФУ відкриє справу стосовно матчу «Скала» – «Суми»

Франческо Баранка: «ФФУ відкриє справу стосовно матчу «Скала» – «Суми»

Голова Комітету з етики і чесної гри ФФУ Франческо Баранка ексклюзивно для «Рейтингу Букмекерів» прокоментував скандальний поєдинок Першої ліги «Скала» – «Суми», обсяг ринку 1Х2 якого склав понад 62 000 доларів США. За словами фахівця, на згаданий матч у ФФУ відкриють справу.

Автор — Тарас Гончар
8 мая 2017, 19:34
Франческо Баранка: «ФФУ відкриє справу стосовно матчу «Скала» – «Суми»

Голова Комітету з етики і чесної гри ФФУ Франческо Баранка ексклюзивно для «Рейтингу Букмекерів» прокоментував скандальний поєдинок Першої ліги «Скала» – «Суми», обсяг ринку 1Х2 якого склав понад 62 000 доларів США. За словами фахівця, на згаданий матч у ФФУ відкриють справу.

Франческо Баранка: «Відкриємо справу стосовно матчу «Скала» – «Суми»

У понеділок вранці з’явилася інформація, що поєдинок 29-го туру Першої ліги «Скала» – «Суми» перебуває під пильним наглядом Комітету етики та чесної гри ФФУ через загрозу фіксованого результату внаслідок різкого падіння коефіцієнтів на перемогу гостей.

Ми уважно простежили за поєдинком і зафіксували, що обсяг ринку матчу на біржі склав понад 62 000 доларів. Практично всі аномальні ставки зіграли, адже «Суми» «очікувано» розгромили суперника з рахунком 4:0.

Відповідь Франческо Баранки на запит «Рейтингу Букмекерів» щодо того, чи були небезпідставними наші підозри, була стверджувальною: «Так, це без сумніву. Ми відкриємо справу щодо цього матчу. Від імені ФФУ ми зробимо інформаційний запит до УЄФА, Betfair та до інших провайдерів чи букмекерів, які можуть допомогти нам».

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты