Tribuna/Футбол/Блоги/Телевізор/Фани «Барси» зустріли команду у Мадриді перед Ель-Класіко кричалкою, яку присвятили Хаві
ВІДЕО

Фани «Барси» зустріли команду у Мадриді перед Ель-Класіко кричалкою, яку присвятили Хаві

Тренеру точно стало приємно.

Блог — Телевізор
Автор — Danylo Syrotiuk
21 апреля, 15:53
1
Фани «Барси» зустріли команду у Мадриді перед Ель-Класіко кричалкою, яку присвятили Хаві

Сьогодні ввечері «Барселона» зустрінеться з «Реалом» в рамках 32-го туру Ла Ліги на «Сантьяго Бернабеу», а команда на чолі з тренером Хаві вже приземлилася в іспанській столиці.

Близько 200 уболівальників «Барселони» зібралися біля воріт готелю «Інтерконтиненталь» на Пасео де ла Кастеллана в Мадриді, де буде базуватися каталонський гранд.

І щойно менеджер вийшов із командного автобуса, Кулери кричали та вболівали за нього, висловлюючи підтримку головному тренеру та навіть благаючи його залишитися, вони почали скандувати «Хаві, залишайся!».

Про своє рішення залишити «Барселону» після закінчення сезону Хаві оголосив ще в січні. Однак після його оголошення команда змінила ситуацію на полі, що призвело до зміни настроїв щодо його майбутнього.

Адміністрація «Барселони» на чолі з самим президентом клубу Лапортою намагалася переконати Хаві залишитися на посаді тренера після цього сезону.

Але коуч не показав жодних ознак бажання змінити своє рішення, хоча зустріч нібито запланована на наступний тиждень, щоб обидві сторони обговорили це питання.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты