Tribuna/Футбол/Блоги/Анабіоз/20 найбагатших футболістів

20 найбагатших футболістів

Журнал «Forbes» показує фінансові статки, які заробили футболісти протягом кар’єри.

Блог — Анабіоз
Автор — Sacha79
16 июня 2015, 23:15
9

20. Джон Террі (56 млн.євро)

Капітан "Челсі" важкою працею заробив ці гроші. Він доклав неймовірних зусиль, щоб отримати такі статки.

19. Серхіо Агуеро (58 млн. євро)

Аргентинський нападник заробив також непогано. Та можливо влітку змінить клуб і статки зростуть, ще більше. Хоча і "Ман Сіті" добре платить.

18. Жерар Піке (58 млн.євро)

 

Захисник "Барселони" досить молодий, але заробив досить солідну сумму. Цьому також посприяло одруження з відомою співачкою Шакірою, що додало популярності гравцю, і більш привабливі рекламні контакти.

17. Франческо Тотті (60 млн.євро)

"Імператор" вірний своєму клубу, і тому заробив досить непогані гроші. Тотті не тільки збагатів у "Ромі", але й на все житття отримав любов фанів "вовків".

16. Франк Рібері (62 млн.євро)

 

Французький півзахисник став справжнім лідером "Баварії", де отримує непогані гроші. Непоганий показник для гравця, який починав свою кар'єру на регіональному рівні.

15. Яя Туре ( 62 млн.євро) 

Івуарійський півзахисник грав у багатьох клубах, також у нашому "Металургу" (Донецьк). Та великі заробітки почав отримував у іспанській "Барселоні" та "Манчестер Сіті".

14. Стівен Джеррард (64 млн.євро)

Легендарний капітан "Ліверпуля", який після цього сезону переходить у "Лос Анджелес Гелаксі". За 18 років вірно служив клубу і той також платив йому непогані гроші, а спонсори гарні контракти. Перейшовши у MLS його статки, ще зростуть.

13. Джанлуїджі Буффон (68 млн.євро)

 

Більшість кар'єри Буффон провів у "Старій синьйорі". Навіть коли у 2006 році "Ювентус" відправили до серії Б, він залищився у команді. І, можливо, Джанлуїджі заробив би набагато більше, якщо б тоді покинув "Ювентус". Та не завжди все вірішують гроші. Воротар у 2013 році сам попросив зменшити йому зарплатню з 6 млн.евро до чотирьох на рік. Мотивував це рішення тим, щоб не створювати фінансові проблеми клубу.

12. Ріо Фердинанд (72 млн.евро)

Фердінанд грав у багатьох клубах Англії, та більшість часу провів у "Манчестер Юнайтед". З0 травня цього року він приняв рішення завершити футбольну кар'єру. 

11. Бастіан Швайнштайгер (75 млн.євро)

Бастінан виграв все на клубному рівні з "Баварією". Також став чемпіоном світу у складі збірної Німеччини. Не дивно, що такий гравець заробив досить солідні статки.

10. Френк Лемпард ( 80 млн.євро)

Лемпард грав у декількох  клубах, та основну частину кар'єри футболіста провів у "Челсі". Тепер пішов догравати за океан у "Ньо-Йорк Сіті". Так, що статки трохи зростуть. 

9. Рональдінью (83 млн.евро)

Бразильський геній, вже не грає у Європі. Де здобув славу, вигравав титули, і звісно заробляв великі гроші. Та того періоду часу коли він грав у Європі було достатньо, щоб потрапити у десятку найбагатших футболістів.

8. Рауль (85 млн.євро)  

                                                                                                             

Легендарний іспанський форвард зараз грає у США за "Ньо-Йорк Космос". Хоча звісно більшість футбольної кар'єри провів у мадридському "Реалі", де і заробив не тільки гроші, але також став легендою клубу.

7. Самуель Ето'о (87 млн.євро)

 

Самуєль грав у різних клубах. Та напевно найбільший заробіток був у росіському "Анжі" 20 млн.євро на рік.

6. Кака (96 млн.евро)

Кака грав у багатьох командах. Найбільші заробітки були у "Реалі", хоча там в основному він сидів на лаві запасних. Тепер грає у MLS за "Орландо Сіті".

5. Вейн Руні (103 млн.евро)

 

Руні почав грати в "Евертоні", потім перейшов у "Манчестер Юнайтед". Де грає, і тепер,  основні статки також пов'язані з "червоними дияволами".

4. Златан Ібрагімович (105 млн.євро)

 

Златан міняє футбольні клуби, як рукавички. І майже завжди отримує вигідний контракт.

3. Неймар (135 млн.евро)

Молодий бразильський нападник дуже розрекламована осбистість. Можна сказати, що більшість грошей він заробив на вигідних рекламних контрактах. І тому не дивно, що у такому молодому віці здобув такі величезні прибутки.

2. Ліонель Мессі (200 млн. евро)

Володар чотирьох золотих м'ячів отримує одну з найбільших зарплат серед футболістів у світію. Також має багато вигідних рекламних контрактів.

1. Кріштіану Роналду (210 млн.євро)

Роналду має на один золотий м'яч менше ніж Мессі. Та грошей на даний період часу заробив більше на 10 млн.евро. Він тепер найбагатший футболіст планети. 

Джерело: 90min.com 

                                Підписуйтесь на мій блог, далі буде ще цікавіше. 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты