Tribuna/Футбол/Блоги/Анабіоз/10 найдорожчих гравців Кубка Америки-2015

10 найдорожчих гравців Кубка Америки-2015

Пропоную вам переглянути десятку найдрожчих гравців Кубка Америки з футболу, який відбудеться у Чілі з 11 червня по 4 липня.

Блог — Анабіоз
Автор — Sacha79
26 мая 2015, 16:45
10

Трохи більше двох тижнів залишилося до початку Кубка Америки з футболу 2015 року, який відбудеться у Чілі з 11 червня по 4 липня. У збірних Південної Америки, які будуть брати участь у цьому турнірі, грає багато зіркових футболістів. Пропоную вам десятку найдорожчих гравців на даний період часу, які приймуть участь у цьому турнірі. Використовуючи дані відомого німецького сайту "transfermarkt.de", який найбільш об'єктивно оцінює ринкову вартість футболістів на даний період часу.

10. Гонсало Ігуаїн (збірна Аргентини) 40 млн. євро.

Нападник збірної Аргентини прийме участь вже у другому розіграшу Кубка Америки. І зробить все можливе, щоб збірна виграла нарешті континентальну першість. 

9. Артуро Відаль (збірна Чілі) 42 млн. євро.

Чемпіон серії А, володар кубка Італії, і також учасник майбутнього фіналу ЛЧ у складі туринського Ювентуса. Прагне закріпити успіх цього сезону, також у складі національної збірної. І враховуючи той фактор, що дома і стіни допомагають у збірної Чілі непогані перспективи.

8. Алексіс Санчес (збірна Чілі) 45 млн.євро.

Ще одна зірка господарів турніру Алексіс Санчес, який після переходу в лондонський "Арсенал" заграв ще краще. Звісно рівень готовності Алексіса буде відігрвати велику роль для успіху збірної Чілі на турнірі.

7. Радамель Фалькао (збірна Колумбії) 45 млн. євро.

 

Пропустивши минулого року ЧС у Бразилії через травму та провівши досить невдалий сезон у "Манчестер Юнайтед" майже не виходивши на поле у складі основної команди. Колумбійський тигр прагне реваншу і довести всім, що він форвард високого класу.

6. Едінсон Кавані (збірна Уругваю) 50 млн. євро.

 

Чотири роки тому Кавані був одним з творців успіху збірної Уругваю в Аргентині. Тепер прийдеться захищати титул кращой команди Південної Америки. Едінсон горить бажанням разом з партнерами повторити успіх.

5. Серхіо Агуеро (збірна Аргентини) 50 млн. євро.

 

На турнірі, який пройде у Чілі збірна Аргентини буде мати найдорожчу і найсильнішу лінію нападу. Агуеро один з трьох представників цієї ліній. Можливо інколи комусь з трьох доведетися залишитися на лаві запасних. Серхіо найкращий бомбардир АПЛ сезону, і напевно це врахує Херардо Мартіно при визначенні основного складу на матчі турніру.  

4. Хамес Родрігес (збірна Колумбії) 60 млн. євро.

Найкращий бомбардир минулого ЧС у Бразилії докладе всіх зусиль, щоб стати кращим бомбардиром Кубка Америки 2015. Разом з Фалькао будуть вести свою збірну до вершини турніру.

3. Анхель Ді Марія (збірна Аргентини) 65 млн. євро.

 

Ді Марія не досить вдало провів останні півроку за "Манчестер Юнайтед". Та гра за збірну зовсім інша річ. Багато фахівців вважає, що відсутність півзахисника через травму у вирішальних матчах ЧС у Бразилії минулого року і позбавила "аlbiceleste" титулу найкращої команди планети.

2. Неймар (збірна Бразилії) 80 млн. євро.

Головна зірка "пентакампіонів" також на минулому ЧС травмувався, і без нього команда осоромилася перед власними вболівальниками у півфіналі 7-1 від німеччини. Неймар разом з партнерами прагнуть реабілітуватися на Кубку Америки, за провал минулого року.

1. Ліонель Мессі ( збірна Аргентини) 120 млн. євро.

 

Головна зірка турніру докладе всіх зусиль, щоб завоювати свій перший трофей у складі національної збірної. Мессі був чемпіоном світу у складі молодіжної збірної, переможцем Олімпіади у складі олімпійської збірної, у минулому році на ЧС зупинивя за крок від вершини, виграв все на клубному рівні. Настала пора вигравати трофей у складі національної збірної Аргентини.  

Використано дані: transfermarkt.de

                                  Підписуйтесь на мій блог, далі буде ще цікавіше.      

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты