Tribuna/Футбол/Блоги/Анабіоз/10 футболістів, які отримали бурхливі овації на чужому полі від вболівальників суперника

10 футболістів, які отримали бурхливі овації на чужому полі від вболівальників суперника

В минулу неділю прихильники «Ельче» гучними оплесками на власному стадіоні проводжали з поля гравця «Реалу» Іско. Пропоную згадати ще такі випадки, коли фани виявляли своє захоплення грою гравців команди суперника.

Блог — Анабіоз
Автор — Sacha79
24 февраля 2015, 01:20
8

1. Лорі Каннінгем: "Барселона" 0-2 "Реал" Мадрид (сезон 1979-80 р. Прімера)

Перший англійський гравець у складі "королівського" клубу. У грі на "Камп Ноу" творив дива на полі, хоча і не забив жодного гола, але заслужив овації від прихильників заклятого ворога.

                                                                                                                                                                                                                                    2. Роналдо: "Манчестер Юнайтед" 4-3 "Реал" Мадрид (сезон 2002-03 р. Ліга чемпіонов)

Феномен на "Олд Трафор" зробив хет-рик у ворота "червоних дияволів". Це була одна з найкращих ігор бразильського генія. І коли Роналдо міняли на Соларі (на відео 5 хв. 20с.), стадіон оплесками провожав бразильську легенду. 

3. Рональдінью: "Реал" Мадрид 0-3 "Барселона"(сезон 2005-06р. Прімера)

Дубль Рональдінью на "Сантьяго Бернабеу" і його магічна гра причарувала вболівальників "вершкових". За що він і отримав заслужені оплески від фанів "Реалу".

4. Алессандро Дель П'єро: "Реал" Мадрид 0-2 "Ювентус" (сезон 2008-09 р. Ліга чемпіонів)

Легендарний італійський гравець у 34 роки влаштував справжне шоу на "Сантьяго Бернабеу". Зробивши переможний дубль залишав поле під овації інчас "Реалу". 

 

5. Ліонель Мессі: "Атлетіко" 1-3 "Барселона" (сезон 2008-09р. Кубок Іспанії)

Чарівна гра аргентинського генія на "Вісенте Кальдерон" сподобалася вболівальникам "матрацників". І коли інопланетянин покидав поле трибуни оваціями проводжали автора хет-ріку.  

6. Андрес Іньєста: "Еспаньйол" 1-5 "Барселона" (сезон 2010-11р. Прімера)

Каталонське дербі пройшло з великою перевагою "Барселони". Та прихильники "попугаїв", декілька раз за матч скандували прізвище Іньєсти. А все за те, що переможний гол у фіналі ЧС Андрес присвятив покійному гравцю "Еспаньйола" своєму другові - Даніелю Харке. Забивши гол у тому фіналі, Іньєста зняв футболку, під якою була майка з написом "Дані Харке завжди з нами". Прихильники "Еспаньйола" це не забули.

7. Хаві: "Атлетік" 2-5 "Барселона" (сезон 2014-15 р. Прімера)   

Прівітні вблівальники баського клубу на новеньуому "Сан Мамесі" оплесками проводжали з поля легенду іспанського футболу Хаві.

 

8. Кріштіану Роналду: "Ліверпуль" 0-3 "Реал" Мадрид (сезон 2014-15р. Ліга чемпіонів)

Мадридський "Реал" провів одну з найкращих ігор в Лізі чемпіонів. Головну скрипку, як завжди грав Роналду і глядачі на "Енфільді" оплесками проводжали володаря "Золотого М'яча".

 

9. Френк Лемпард: "Челсі" 1-1 "Манчестер Сіті" (сезон 2014-15р. АПЛ)

Прихильники "Челсі" дуже тепло зустріли Лемпарда незважаючи навіть на те, що він тепер не грає за їхню команду. І навіть вкрав у них перемогу в цьому матчі, але забивши гол не святкував його. Ще довго після матчу фани оваціми проводжали Френка.

 

10 Іско: "Ельче" 0-2 "Реал" Мадрид (сезон 2014-15р. Прімера)

Іско був одним з найкращих у цьому матчі. Чудовий дриблінг, гольовий пас на Роналду. І тому вболівальники на "Мартінес Валеро" проводжали його з поля гучними оплесками. 

 

Використано матеріали: marca.com

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты