Tribuna/Футбол/Блоги/Анабіоз/7 футболістів, які змінили зовнішність за допомогою хірургічного втручання

7 футболістів, які змінили зовнішність за допомогою хірургічного втручання

Пропоную вам переглянути, як футболісти за допомогою хірургічного втручання змінюють свою зовнішність.

Блог — Анабіоз
Автор — Sacha79
20 февраля 2015, 20:57
12

1. Алопеція Руні.

Нападник "Манчестер Юнайтед" Вейн Руні страджав від алопеції (облисіння). В червні 2011 року він переніс операцію по трансплантації волосся. Через два роки повторив цю саму процедуру. Результати виявилися досить успішними. 

2. Великі вуха Алвеса.

Бразильський захисник "Барселони" в моллодому віці виглядав досить смішно. Тепер він є одним з найбільших поціновувачів модного стилю життя серед гравців каталонського гранда. Звісно він звернувся до хірургів, щоб зменшити вуха.

  

3. Величезні вуха Гарета Бейла.    

Найдорожче придбання мадридського "Реалу" валійський форвард Гарет Бейл в дитинстві взагалі мав занадто великі вуха. З часом нападник за допомогою декількох хірургічних операцій вирішив проблему.

4.Рінопластика Серхіо Рамоса.

Захисник королівського клубу в одній з сутичок на футбольному полі отримав перелом носа. Він був змушений звернутися до лікарів, які використовуючи рінопластику (пластику носа) зробили красеня з Рамоса.

5. Чарівна посмішка Роналду.

Триразовий володар Золотого М'яча майже завжди посміхається на полі і дарує чарівну посмішку своїм прихильникам. Та так було не завжди, в молодому віці він був змушеним звертатися до зубних лікарів. Результат можете порівняти.

6. Перевтілення Марадонни.

Аргетинська легенда світового футболу після лікування від наркозалежності мав досить жалюгідний вигляд тай роки беруть своє. Та декілька хірургічних втручань пластичних хірургів і Дієго має шикарний вигляд.

  

7. Король пластики Рене Ігіта.

Перевершив усіх із зміни іміджу колоритний воротар збірної Колумбії 90-х років Рене Ігіта. Він переніс декілька пластичних операції на обличчі, змінив форму носа і реконструкцію брів. Він також робив ліпосакція деяких ділянок тіла.

 

Використано матеріали: 90min.com

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты