Tribuna/Бокс/Блоги/Оффтоп/Бій, який повинен побачити кожен. Василь Ломаченко проти Флойда Мейвезера

Бій, який повинен побачити кожен. Василь Ломаченко проти Флойда Мейвезера

Блог — Оффтоп
6 сентября, 16:40
3
Бій, який повинен побачити кожен. Василь Ломаченко проти Флойда Мейвезера

Поєдинок мрії для істинних цінувачів професіонального боксу. Двоє кращих технарів своєї вагової категорії. Нажаль цей бій ніколи не відбудеться, тож ми проаналізуємо здібності обох боксерів і спробуємо виявити переможця.

Почнемо з більш старшого боксера - Флойда Мейвезера молодшого.

Характеристика: Зріст - 173см, розмах рук - 183см при вазі 67кг. Стійка лівостороння

Флойд почав займатись боксом з юного віку у 7 років. У 1996 році успішно дебютував на професійному ринзі, на чолі з тренером і по сумісності рідним дядьком - Роджером Мейвезером.

Підйом Флойда почався вже після 2000 року, коли він впевенно почав нарощувати репутацію, перемагати усіх чемпіонів і поступово підніматись на вагову категорію вище. Вже тоді багато людей помітили в ньому потенціал. Загалом Флойд ставав чемпіоном в пяти вагових категоріях. Та неодноразово був відзначиний як кращий боксер року та перший у рейтингу P4P (кращих боксерів вне залежності від ваги)

По справжньому відомим він став після поєдинків з Оскаром Де Ла Хоєю, Мігелем Котто та Менні Пак'яо, що приносило йому захмарні гонорари від чого у нього появилось прізвисько "Money" - Гроші. У Мейвезера був унікальний захист, міць, таймінг та високе ай-к'ю, завдяки чому він завершив кар'єру в статусі непереможного чемпіона.

Василь Ломаченко.

Характеристика: Зріст 170см та розмах рук 166см при вазі до 61кг. Правостороння стійка.

Василь почав займатись боксом на рік раніше Флойда, у 6 років. Як і у Флойда в тренерському штабі Ломаченко з самого початку знаходився батько Анатолій Ломаченко, який є одним з кращих тренерів світу

На відмінну від Флойда, Ломаченко мав гарну кар'єру в аматорах та був дворазовим олімпійським чемпіоном.

Ломаченко має скажений рахунок перемог в аматорах 397 перемог і лише одна спірна поразка.

Успішно дебютував на професіональному ринзі у 2013 році, вже у другому поєдинку мав можливість стати чемпіоном, але дуже спірно поступився ветерану Орланду Салідо.

Після поразки Василь відновився і в майбутньому став одним із кращих боксерів вне залежності від вагової категорії, був чемпіоном в полу легкій вазі також був об'єднаним чемпіоном у легкій вазі.

Кар'єра Ломаченко у легкій вазі давалась досить складно, тому що він не природний легковаговик і суперники були на голову вищі по розмірам, неодноразово засуджували у поєдинках.

Але по при все це він є народним чемпіоном і одним з кращих технічних боксерів, як і Флойд він має хороший захист, витривалість, швидкість, таймінг та боксерьске ай-к'ю, великий вклад в його стиль положили танці та вільна боротьба куди його відправляв батько в дитинстві.

Його поєдинки як партія по шахматам, а рухи настільки швидкі що суперники не вспівали реагувати, від чого в нього зявилось два прізвиська "Хай-тек" та "Матриця".

Тепер що до самого бою між боксерами. Поєдинок між цими бійцями - це як делікатес, сподобається тільки справжнім фанатам і цінувачім боксерського мистецства. Можна абсолютно бути упевненим в тому що обоє боксери надали б один одному проблем у ринзі і показали свою кращу роботу в футворкі, захисті та різних комбінаціях. Залежність перемоги цих боксерів вирішить вага в якій вони будуть битись. Якщо Флойд спуститься в комфортну вагу для Василя, тобто в 59 чи 61кг, то тут скоріш за все перевага у Василя, ну і аналогічно трапилось би якби Василь піднявся вище 61кг, він би втратив свою швидкість і рухомість. Ну і накінець слід зауважити що і Василь і Флойд були кращими в свому так сказати ваговому середовищі. Мейвезер завершив кар'єру і залишив велику спадщину, а Ломаченко в силу свого віку 35 досі залишається дуже небезпечним суперником для молодих боксерів, сподіваємось що він вспіє ще провести пару великих поєдинків і не залишить питань по свому статусу.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Біржа Бінанс
26 апреля, 00:02
Все посты