Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/6 факторів правильного вибору Коноплянки

6 факторів правильного вибору Коноплянки

Блог «В ритме фламенко» розповідає вам, чому вибір Коноплянки на користь «Севільї» є правильним.

Автор — Sacha79
3 июля 2015, 18:07
6

1. Севілья титулований клуб з історією

“Севілья” була заснована ще у далекому 1905 році. Клуб з історією і досить титулований, одного разу був чемпіоном Іспанії, 5 раз був володарем Кубок Іспанії та одного разу вигравав Суперкубок Іспанії. І найголовніше, що “нервійонці” виграли чотири Кубки УЕФА, що є рекордом турніру. До цього також додали одну перемогу у Суперкубку УЕФА.

2. Грати під керівництвом Унаї Емері

Унаї Емері кращий тренер серед тренерів Прімери останнього сезону. Звісно Луїс Енріке виграв требл, але у “Барселоні” зовсім інший рівень гравців. “Севілью” перед початком сезону покинуло декілька провідних виконавців. Але Унай зумів стрворити колектив, який виграв Лігу Європи вдруге поспіль. І досить вдало боровся у чемпіонаті за зону Ліги Чемпіонів. Також Емері вміє працювати з футболістами. Так, у «Валенсії» Унаї вивів на топ-рівень Хуана Мату і Давида Сілву, розкрив Софьяна Фегулі і Хорді Альбу. У “Альмерії” розкрив талант Негредо. Іван Ракітіч та Карлос Бакка у “Севільї” також вийшли на новий рівень і покинули клуб. Це дає непогані перспективи для Коноплянки.

3. Грати у Лізі Чемпіонів

Євген ще ніколи не грав у основних матчах Ліги Чемпіонів. Тепер у нього з'явилася можливість зіграти у найпрестижнішому турнірі Європи.

4. Грати у іспанській Прімері

Коноплянці випала можливість грати проти кращих команд та гравців світу. Іспанська Прімера, напевно, найсильніший чемпіонат у Європі, що неодноразово доводять у останній час її представники, виграєчи євротрофеї. “Севілья” також є серед цих команд. Тай грати у матчах проти “Барселони” та “Реалу” багато чого коштує. А ще є “Атлетіко”,”Валенсія”, “Атлетік”, “Вільяреал” та інші.

5. Можливість боротися за трофеї

“Нервіонці”, безумовно, будуть боротися за якіїсь трофей у наступному сезоні. Команда, яка два останні роки вигравала Лігу Європи, ставить перед собою ціль і у наступному сезоні щось виграти. Перша можливість буде 11 серня, коли у Суперкубку Європи “Севілья” зіграє проти “Барселони”. Звісно, шанси не дуже великі, але вони є. В останньому матчі Прімери проти каталонців “Севілья” виглядала досить непогано і відігралася, програючи 2-0. Зважаючи на те, що гравці “Барселони” провели досить складний сезон то шанси є. Тай у Кубку Іспанії при вдалому розкладі може щось вийти. Звісно чемпіонат виграти буде майже нереально чи Лігу Чемпіонів.

6. “Севілья” трамплін для успішної кар'єри

Якщо протягом року чи двох Євген гарно себе зарекомендує у андалусійському клубі, то, можливо, з'явиться можливість перейти у більш відомий і краще фінансово забезпечений клуб. Приклад Ракітіча показовий.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Adios Amigos!
25 апреля, 14:23
2
На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты