Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольна форма/Презентувати по-новому. Нова форма «Астон Вілли»

Презентувати по-новому. Нова форма «Астон Вілли»

У бірмінгемському прем’єрліговому клубі дуже класно презентували форму на наступний сезон

Автор — Gedeonus
7 июня 2014, 01:18
3

Що ми уявляємо зазвичай, коли кажуть «презентація нової форми клубу»? Фани світових грандів вам розкажуть щось про велику церемонію з фотосесіями та журналістами, фани дещо менших клубів – про невеличку презентацію на стадіоні з одним-двома гравцями основного складу. Щоправда, в Україні інколи навіть про такий варіант не чули (на жаль). Проте ми дещо про інше.

Macron - одна з тих компаній, що зараз складають хоч якусь конкуренцію гігантам з Adidas та Nike в галузі футбольного екіпірування. Тобто, цим хлопцям потрібно задизайнити щось таке, щоб зацікавити споживача більше, ніж це можуть зробити вищезгадані «мастодонти». Що вони й роблять, причому досить непогано. Наприклад, нову форму для «Астон Вілли» презентували за допомогою… відеокоміксу. І хоч відеопрезентація з коментарями гравців для подібних заходів стала вже чимось типовим, то в форматі коміксу ми бачимо подібне чи не вперше. 

Взагалі форма класно виглядає хоча б з боку кольорової гами – бордовий та колір небесної блакиті, що взяті разом, радують око. Окрім того, не можу не відзначити чудовий комірець, а також спонсора, що досить непогано вписався у загальну картину та маленького лева на спині футболки, що робить дизайн задньої частини форми майже досконалим.

Залишилося тільки щоб хлопці Пола Ламберта грали в цій формі, як справжні Леви. Як Віллани, що достойні своїх предків.

 

З вами були Gedeonus і блог «Футбольна форма»

Сміливості й наснаги.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты