Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольна форма/На віки віків. Нова форма «Челсі»

На віки віків. Нова форма «Челсі»

У синьому лондонському клубі вже на початку квітня вирішили офіційно презентувати хоум-кіт на наступний сезон

Автор — Gedeonus
5 апреля 2014, 01:22
12

В цілому, у самій цій події немає нічого поганого. Навпаки, цю подію можна укласти в одне дуже дзвінке речення. Приємне для ваших і особливо для моїх вух.

Лондонський «Челсі» офіційно відкрив сезон презентацій нових футбольних форм на сезон 2014/15. Серед топ-клубів, звісно.

Але ближче до самої справи.

градієнт з двома відтінками синього, один з яких гордо носить назву Chelsea Blue

Власне, про шаблони домашньої форми лондонців  Мовляв, цей шаблон подібний до , проте якщо у тієї вертикальні смуги двох відтінків червоного, то тут маємо градієнт горизонтальними смугами з двома відтінками синього, один з яких гордо носить назву Chelsea Blue. Окрім власне градієнту, ніяких масивних змін у формі з минулого року не спостерігається. Три смуги на плечах все такі ж білі, як і логотипи Самсунга з Адідасом. Щоправда, емблема клубу тепер не вишита на формі, а присутня лише у якості наліпки. Все б нічого, але цей факт навіює сум.

А от воротарська форма «Пенсіонерів» потребує більш детального огляду. Про неї ми нічого не знали, отже, дізналися багато цікавого. Власне, небагато, але достатньо. По-перше, вона нетипово як для челсійців жовтогаряча. Я, звичайно, розумію, що це воротарська форма, вона і повинна бути такою, але нетиповість все ж зазначаємо. Але все ж таки мене більш хвилює дивний принт спереду самої форми. Це мені нагадує безрукавки у дірочку, що були популярні десь на початку – у середині двотисячних. Ні, нижче йде нормальна форма, проте те, що зверху! А ще пишуть, що форма зроблена спеціально для Петера Чеха.  Дивина, та й годі. Тим не менш, форма доволі мила.

Ну і нагадаю, що досить скоро (у кінці квітня) лондонці презентують і свою виїзну форму. За даними Футіхедлайнс, фінальний дизайн форми виглядає якось так:

А ще вона . Але це таке. Поговоримо, коли її офіційно презентують.

Що скажете про форму «Синіх»? Похмура, весела, практична чи занадто смілива? Відповідей чекаю у коментарях.

 

Отже, з вами були Gedeonus і блоґ «Футбольна форма»

Бажаю успіхів!

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты