Tribuna/Футбол/Блоги/Філіжанка футбольної кави/Ліга Націй: Україна-Вірменія. Прогнози на матч, сюрпризи від конкурентів?

Ліга Націй: Україна-Вірменія. Прогнози на матч, сюрпризи від конкурентів?

11 червня о 16.00 за київським часом у Польщі розпочнеться гра Ліги Націй, 2-й тур для України проти Вірменії. 

10 июня 2022, 20:43
Ліга Націй: Україна-Вірменія. Прогнози на матч, сюрпризи від конкурентів?

11 червня о 16.00 за київським часом у Польщі розпочнеться гра Ліги Націй, 2-й тур для України проти Вірменії. 

У дев’яностих і двотисячних ми частенько були суперниками, причому жодного разу не програвали вірменам. 

Останній раз збірна зустрічалася з Вірменією у 2003 році, коли Україна перемогла з рахунком 4:3. 

Після 19 років перерви ми зустрінемося знову. 

По регламенту, це буде домашній матч для українців, але через воєнні дії на територію нашої держави, матч пройде в польському містечку Лодзі.

Що цікаво: бригада арбітрів теж буде з Польщі. Головним арбітром призначено Даніеля Стефанського. 

Головний тренер вірменської команди Хоакін Капаррос поділився очікуваннями від майбутнього протистояння з підопічними Олександра Петракова.

"Ми все ще перебуваємо на шляху до своєї найкращої форми, але знаємо: аби завтра перемогти Україну, нам необхідно показати максимум своїх можливостей. Стосовно складу, то в нас є ще доба на підготовку, тож протягом цих 24-х годин ми визначимо, хто з футболістів краще готовий до поєдинку.

Ми вже знаємо, що Україна добре грає не в рідній державі, адже бачили матчі проти Шотландії та Ірландії. Тож, гадаю, те, що зустріч відбудеться на нейтральному полі, аж ніяк не вплине на потужність нашого суперника. Який склад зіграє проти нас завтра? Байдуже. У збірній України всі футболісти високого рівня".

В цілому для нас це не має бути проблемна команда. Якщо, звичайно, ми будемо нормально грати. 

У випадку гри з Ірландією нам просто дійсно пощастило. Десь витягнув Лунін, десь напортачили ірландці, але помилок ми припустилися багато. 

Що можна сказати по нашому супернику? В чому може бути проблема? 

Збірна Вірменії - не гра проти Англії чи Італії. Звичайно, суперника не потрібно недооцінювати. Але все ж таки це не настільки сильна команда порівняно з тими, з яким хлопцям доводилося грати. 

Єдиний момент, який дійсно несе загрозу - це вміння бити з дальніх дистанцій, іноді навіть з 25 метрів. А якщо у нашої збірної будуть провали в захисті, особливо перші хвилини, то швидкий гол не заставить себе чекати. Саме завдяки м‘ячу, забитого з дальної дистанції вірмени перемогли Ірландію. 

Гадаю, що Петраков на цей матч в оборону поставить Зінченка та Маліновського. Можливо, вийде половина основного складу, половина тих хто грав з Ірландією. 

В будь-якому випадку сумніваюся, що Олександр Васильович буде сильно ризикувати і експериментувати зі складом. Гра з Ірландією все показала. 

Прогнози букмекерів на цей матч:

Букмекери вважають номінальних господарів фаворитами майбутнього матчу.

Зокрема, на команду Олександра Петракова приймаються ставки з коефіцієнтом 1.27, на нічийний результат - 6.00, а на успіх Вірменії - 12.50.

Матч очікується досить результативним. Стандартний тотал більше (2,5) можна поставити з коефіцієнтом 1.7, а відповідний тотал менше - 2.00. Голів найбільше чекають від лідерів української атаки Андрія Ярмоленка та Романа Яремчука - 2.1.

Тож побачимо, які сюрпризи на нас чекають у завтрашній грі і звичайно віримо в перемогу збірної. Сподіваюся, що заб’ємо як мінімум два голи. 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты