Tribuna/Футбол/Блоги/Типу аналітика/Челсі - Манчестер Юнайтед. Прев'ю

Челсі - Манчестер Юнайтед. Прев'ю

МЮ вже 11 матчів не може перемогти Челсі, та ще й травмувалися ключові гравці. Сині таких проблем не мають. Також в обох команд зараз 10-матчеві безпрограшні серії. Більше читайте у прев’ю.

13 марта 2017, 12:32
Челсі - Манчестер Юнайтед. Прев'ю

Понеділок, 13 березня, Лондон, "Стемфорд Брідж", 6-ий раунд Кубку Англії, 21-45

Поки Челсі впевненно крокує до титула в АПЛ, у Кубку Англії жереб випав найважчий, враховуючи суперників Шпор і Канонірів. На шляху до 6-го раунду Синім потрапляли в суперники команди з нижчих дивізіонів. Спочатку була впевнена домашня перемога над середняком Ліги 1 Петерборо (4:1); потім був середняк Чемпіоншипу Брентфорд (4:0); і в минулому раунді було здолано в гостях слабкий нині Вулверхемптон із того ж Чемпіоншипу (2:0). Ігрова форма Челсі зараз знову на висоті, що підтверджує 10-матчева безпрограшна серія і триматчева переможна. Забивають Пенсіонери теж стабільно багато. З дня останньої поразки (Тоттенхему 0:2) гравці Челсі забили 25 голів, пропустивши при цьому лише 6 і не більше одного в матчі.

Сині не мають нікого в лазареті, що нагадує Лестер минулого сезону, який також пройшов усю дистанцію без втрат лідерів. Фантастичну гру зараз показує Педро, він в останніх 10 матчах забив 7 разів і тричі віддавав гольові своїм партнерам. Таку результативність він знову почав показувати після повернення на рідну позицію вінгера. Але очікувати його появу в старті на місці Алонсо або Мозеса не варто, Конте не любить щось змінювати, поки гра вдається. Взагалі, чекати від італійського менеджера експериментальних рішень у матчі проти одного з найпринциповіших суперників немає особливого сенсу.

Манкуніанці стартували в Кубку Англії з того ж етапу, що й сьогоднішні опоненти. У першому поєдинку МЮ протистояли одні з лідерів Чемпіоншипу Редінг, але Дияволи легко розібралися на «Олд Траффорд» (4:0); з таким же рахунком вдома переможено аутсайдера Чемпіоншипу Віган; останнім суперником перед Синіми став ще один аутсайдер другого дивізіону Англії Блекберн (2:1). До гри з Челсі МЮ також підходить з 10-матчевою безпрограшною серією, щоправда Червоні дияволи не можуть похизуватися останніми переможними матчами, маючи два крайні по 1:1 із Борнмутом і Ростовом.

Поганий газон у місті на Дону змусив гравців МЮ наново освоїти футбол, тому зіграти сьогодні не зможе Марс’яль, а Рашфорд підхопив вірус. Також на тренуванні Джонс вибив зі строю Руні, тому додаємо ще дискваліфікацію Ібрагімовіча і отримуємо колосальні проблеми з вибором виконавців у атакувальній лінії. А після слів Моуріньо, що Ліга Європи є більшим пріоритетом для клубу, то сьогодні можна очікувати експериментів від португальця. Далекий переліт у Росію не завжди позитивно відображається на стані гравців, і це не лише тому, що Росія. Стомлені четверговою грою манкуніанці можуть отримати освіження сил у лиці де Хеа, Мати та Валенсії, які не грали проти Ростову. Також під питанням участь Мхітаряна, який досі не готовий на 100% після відновлення.

Остання зустріч Синіх і Червоних дияволів закінчилася жахом для останніх. Команда Конте показала дуже організований футбол і не залишила шансів на перемогу команді колишнього тренера, знищивши 4:0 на «Стемфорд Брідж».

 

Востаннє манкуніанці смакували перемогою над лондонцями майже чотири з половиною роки тому, програвши з того часу 6 матчів і п’ять звели у нічию. Тоді у сезоні 2012/13 на тому ж «Стемфорд Брідж» ще під керівництвом Фергюсона Чічаріто забив переможний третій гол у ворота Чеха і МЮ святкували 3:2.

 

Сьогодні буде багато боротьби в центрі поля. Челсі зіграє у свій улюблений футбол проти лідерів, закрившись в обороні, і робитиме контрвипади на ворота де Хеа. Ослаблений травмами і різними турнірами МЮ буде намагатися вистояти нічию, щоб перенести гру на свій стадіон до часів з більш пустим лазаретом.

Орієнтовні склади

Челсі

Куртуа – Кехілл, Луїс, Аспілікуета – Алонсо, Канте, Матіч, Мозес – Педро, Азар – Коста

МЮ

Де Хеа – Шоу, Смоллінг, Байі, Валенсія – Погба, Еррера, Феллаїні – Лінгард, Мата, Мхітарян

Травмовані: немає – Марс’яль, Руні, Рашфорд

Під питанням: немає – Швайнштайгер, Мхітарян

Дискваліфіковані: немає – Ібрагімович

ПРОГНОЗ

1:0

Другие посты блога

Все посты