Tribuna/Прочие/Блоги/Нефильтрованное. Не холодное/YouTube застосував новий пакет санкцій до РФ: державні медіа заблоковано по всьому світу, монетизація контенту – також

YouTube застосував новий пакет санкцій до РФ: державні медіа заблоковано по всьому світу, монетизація контенту – також

Вмикайте радіо, російські «друзі».

Автор — Андрей Белик
11 марта 2022, 20:06
YouTube застосував новий пакет санкцій до РФ: державні медіа заблоковано по всьому світу, монетизація контенту – також

Вмикайте радіо, російські «друзі».

Найпопулярніша відеоплатформа світу YouTube розширила санкції до контенту, що виготовляється на території РФ.

Ще на початку березня платформа заблокувала доступ до каналів російських ЗМІ, що контролюються державою (наприклад, RT та Sputnik), у європейських країнах, а тепер зробила ще декілька потужних кроків у боротьбі із російської пропагандою.

Ось вони:

❌ YouTube видалить з платформи весь відеоконтент, що заперечує чи мінімалізує наслідки задокументованих проявів агресії РФ проти України.

❌ YouTube заблокує доступ до каналів, асоційованих із державними російськими медіа, по всьому світу. Цей процес розпочнеться негайно, але для його завершення платформі знадобиться певний час.

❌ У доповнення до заборони на рекламу у російському сегменті YouTube платформа скасує усі інші способи монетизації контенту, який було виготовлено у РФ.

Як повідомляє прес-служба YouTube, за останні десять днів з платформи було видалено більш ніж тисячу каналів та 15 тисяч відеоматеріалів, що порушують політику стосовно ненависті та надання інформації, що не відповідає дійсності, щодо російської військової агресії проти України.

Окрім того, платформа робить усе можливе, щоб її користувачі отримували доступ до перевірених джерел інформації, та запевняє, що нові санкції можуть бути не остаточними.

На думку міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова, нові кроки від YouTube призведуть до повного блокування платформи на території РФ.

«Питання часу», – зазначив він у своєму телеграм-каналі.

Другие посты блога

Все посты