Tribuna/Футбол/Блоги/Адміністративний блог/«Кубок світла». Результати першого туру і завдання на другий

«Кубок світла». Результати першого туру і завдання на другий

Топово увірвалися в конкурс.

5 декабря 2022, 22:30
32
«Кубок світла». Результати першого туру і завдання на другий

Перший тур конкурсу пройшов дуже достойно. Попри те, що робити матеріали доводилося в умовах блекаутів, наші користувачі показали надзвичайно високий рівень. Всього у нас взяли участь в першому турі 29 учасників.

Дуже радує, що повернулося багато ветеранів, але вже зараз бачимо, що й деякі новачки сильно стартували. З усіма постами та оцінками можна ознайомитися ось у цьому документі.

Яке у мене місце?

Після першого етапу загальний залік виглядає наступним чином:

Оновлення: На жаль, одна з конкурсанток представила декілька постів із явними ознаками плагіату. Ми вирішили залишити її в конкурсі, оцінивши пост, де було найменше копіпасти. Дуже надіємось, що всі наші конкурсанти будуть поважати один одного і робити пости самостійно.  

Нагадуємо, що конкурс складається із двох етапів та суперфіналу, куди потраплять 8 найкращих блогерів. Також не забувайте, що окремий приз отримає найкращий пост, тому не варто опускати руки та спробувати реалізувати свою найкращу ідею.

Про що писати в другому турі?

Тема туру: «Історія героя ЧС». Це може бути як чинний гравець, так і хтось з минулого. Можна не обмежуватися лише футболістами та писати про тренерів, суддів, футбольних фанатів, функціонерів. Але прив’язка до ЧС обов’язкова. Місце для вашої фантазії є чимало.

Хто судитиме?

Поки суддівська колегія залишається тою самою:

-        Сергій Барановський, редактор комьюніті Tribuna.com

-        Андрій Білик, редактор сайту Tribuna.com

Який дедлайн?

Пости публікуємо до 23.59, 15 грудня

Більше світла вам і нехай переможе сильніший!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты