Tribuna/Баскетбол/Блоги/Плей-оф 30 років назад. Реджі Мілер проти Шакіла та Пені Хердевея.

Плей-оф 30 років назад. Реджі Мілер проти Шакіла та Пені Хердевея.

Автор — vintagebasket
12 апреля, 18:10
2
Плей-оф 30 років назад. Реджі Мілер проти Шакіла та Пені Хердевея.

Він, ор гоу хоум режим нас очікує. Ар ю реді?

Це було цікаво.

Іт вос ол е дрім... (Ноторіус Бі Ай Джі). (Рест Ін Піс Біг Папа) - цитата бруклінського репера 90х. Касети, вмикайтеся, пам'ять, включаймося.

Вінтажуємо. 30 років тому назад... (в далекій далекій галактиці). Машина часу переносить нас у ефір, в якому зустрічаються Реджі Мілер (Тайріз Халібертон) і Шак і Пенні (Зайон і Брендон Інгрем? \ Банкеро та Вагнер - ну то таке...). Отже, поки хайлайти від нових ігор палають у сердцях, очах та вранці із світлим сонечком встигаємо відписатися тут із приводу емоційних вражень, я обрав трохи додатковий шлях, факультатив, ретро фм. Обожнюю копатися в минулому й шукати, згадувате цікаве.

94й рік. Ера Майкла Джордана. Хоча, саме в цій рік його не було у Лізі. На Заході домінував (але це за історією, можемо перевірити, передивится,- є можливість) Хакім. А туточки одразу 3я гра. Я навіть не дивився рахунок у серії. Бо це і не так важливо. Фіналіст насправді відомий тим, хто в курсі. А спойлерити - не круто. На мою суб'єктивну.

Чим сподобався матч і яка позиція до сучасності. Пейсерс, Кавс, Нікс та Орландо - на мою думку, меньш круті франшизи та меньш хайповіші клуби (крім Нікс) ніж ті ж Філа, Хіт. Тому про них трохи історичних нарисів. Короче кажучи, велком ту плейоф мод. Поки кипить аналітика та прорахування хто з яким посівом, (точніше ху із ху) зустрінеться, я завітав до бібліотеки й не пожалкував.

Шакіл. (На фото інший гравець ростеру, Скот його прізвище, шмаляв трюлі, наприклад). Молодий, гарячий, легкий, літаючий. І вся команда Орландо загалом - цікава, атлетична. Конструкторська версія, хто буде дивитися, - побачите, чим саме схоже на сучасніть.

Навіть, якщо не порівнювати, то цікавий баскетбол. Не ті фізичні данні, без сумніву. Не та швидкість. Але є час подумати, подивитися. Гадаю, глядач не впаде в сон під час перегляду. Цікаво розвивався сюжет данного матчу. Плюс із бенчу виходив майбутній коуч Бакс 2000х та Чікаго тіє ж декади.

Класика, що і казати.

Атака Пейсерс різноманітна. Крім трюльок і відкривань Мілера, це робота великих гравців під кошиком - Рік Смітс та інші прізвища. Тому, як такої домінації, виносу вперед, побиття в однку калитку, я не побачив (це про Шака). Коуч Пейсерс - легенда цеху, системний елемент (будував і у Філі, у Детройті), один з кращих тренерів Ларі Браун, побудував універсальну командну гру, хімію (фізику, й тд). І все це працює. Як годинник. То ж, боротьба, - рівна, майже протягом всього матчу. Все інше - більш глибинні деталі. Цифри, Аналітика. Якщо буде час на вихідних, чи сьогодні увечорі - не гальмуй, вінтажуй. Бо я встиг це зробити зранку, - в кожного свій графік.

ПС. У нас у місті весна повним ходом, все зелене, як анахата чакра. Все цвіте й квітне. І поки є світло, респектую сайту, який дає змогу висловлювати думки. Я це люблю (с)

ППС. На вихідних планую подивитися другу частину нової Дюни. Розвінтажуватися трохи. Життя різноманітне:)

ПППС. Регулярочка чіу-чіу, дякую хлопцям за те, що "завжди поруч" у коментах, дякую за математичні виправлення, бо іноді в тому ж Пендріку не уважний, або шо. Людяність, людський фактор - це те, що і тримає та подобається туточки. Дякую, гайс. Лет плей оф хеппенс:)

Що до сучасних ігор, очікую завершення регулярки, плюс планую дивитися і плей-ін і пари 4-5, тобто рівні протистояння. Все тільки починається.

I love this game (c)

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты пользователя

Все посты