Tribuna/Баскетбол/Блоги/5 відомих гравців, у яких День Народження в Лютому

5 відомих гравців, у яких День Народження в Лютому

Автор — vintagebasket
4 февраля, 17:52
1
5 відомих гравців, у яких День Народження в Лютому

Готуємо подаруночки та слова вдячності

Лютий лютує, НБА МВЗ готує.

Хоча подекуди дощ, який весну нам зовсім скоро запропонує.

Але ще холодно таслизько,

то ж не будемо календарь мотати туди сюди - але весна вже близько...

НБА дарує нам хайлати, новини, чутки, ми НБА даруємо аж так багато - свої коментарі, плітки, емоції. У нас такий взаємообмін. І тут я пропоную переглянути список тих, у кого день народження в цьому місяці. Лютий 2024го року. Зустрічаємо:

Стів Неш. 7е лютого, таак - людина не виграла титул, але отримувала двічі МВП Сезону та 8 разів була на МВЗ. Взагалі, чудові передачі під Амаре та Меріона, швидкий рух, трьохи - все це шалений поінт гард 74го року народження. Тримай подаруночок. Нажаль, ти не виграв головний подарунок, і в ЛАЛ потім відверто провалився, але там і травми та твої роки не молоді та супер друзі Кобі та Двайт не знайшли спільної мови, то ж...

Наступний болер, це ммм, ніхто інший, як еМдЖей, His Airness - Майкл Джордан. 17е лютого - день його народження. 63ого року з'явився на світ найрозкрученіший баскетболіст 90х. Про нього навіть і не цікаво писати. Відмічу, що солідний вже у нього вік.

Далі, Доктор наук баскетбольної кафедри міста Філадельфія - Джуліус Іііііііірвінг - 22го лютого шануємо його внесок до цієї гри. Афро, данки, кеди, титули, слава, реклама. Дууже поважна людина. Привіт Мозесу Мелоуну!

На позиції міцного форварда виступає не будь хто, а сам Сер Чарльз Барклі!!!! Який обрав на драфті олтайм гравців першим піком Алена Айверсона. Як із нього ржали тоді колеги-аналітики. 20 Лютого, до речі також йому 60 рочків. Мама мія. Що з нами буде у такі роки?

І у всій цій бригаді прикриває нас Легенда кельтів - Біл Расел, RIP 2022го року. А народився він 12го числа багато багато років назад. Епоха 60х, чорно білі кадри, Боб Кузі, Ауербах та безліч титулів. Зовсім нещодавно НБА робила пошаному йому у вигляді емблем-листків на корті із номером шість. А ще деякий час назад він сидів у перших рядах на МВЗ та посміхався й тиснув руку Гарнету, Леброну.

То ж хепі бі дей. Дякуємо їм за мега кар'єри. Продовжуємо слідкувати за цікавами подіями Ліги та відмічати нових, молодих, завзятих гравців, яким навіть і не снилося так славно грати, але свому часу - свої герої. В нас є Гобер, то ж будьте уважні!

Фото: Getty|Images, NBA, Amazon, CNN

Другие посты пользователя

Все посты