Tribuna/Баскетбол/Блоги/МВЗ 2024. Новачки і не тільки

МВЗ 2024. Новачки і не тільки

Автор — vintagebasket
15 февраля, 19:40
МВЗ 2024. Новачки і не тільки

Вже зовсім скоро на паркет вийдуть кращі молоді гравці, то ж невеличка прев'юха, хоча всі і так в курсі хто є хто

Новачки та гравці другого року, софомори тобто👍

Чет, Вемба, Подземскі, Кулібалі, Лайвлі, Мілер. Присутній вибір. Scoot Henderson also. Пишіть, кого ви полюбляете?

Про Вембу та Чета багато сказано й написано, то ж не буду повторюватися.

Дерек Лайвлі 2й. Виходив у старті до трейду Гефорда, то ж це круто для новачка. Різниця у Даласа набагато краща, коли він на паркеті. 8 підбирань, 7 асистів - це його здобутки, крім очок. В ідеалі Лайвлі бажано додати своїй грі нотку плеймейкерства. Його кидок зі штрафного та захисні інстинкти також можна підтягнути.

За останні два сезону в універі кидав майже 40 відсотків триочкових. 10,2 очка, 3,1 передачі, 43,2 відсотка триочкових, 61,4 відсотка ігрових кидків. Маркус Сасер.

Аузар Томпсон. 11,2 очка, 10,5 підбирання, 3,5 передачі, 1,9 блок-шота, 1,2 перехоплення за гру, 46,2 відсотка ігрових кидків. Томпсон є одним із найцікавіших новачків у цьому класі завдяки гарному атлетизму, непоганим оборонним інстинктам та інтенсивності, яка допомагає йому отримувати в середньому дабл-дабл. Але це на мою суб'єктивну думку. Нажаль, ні його, ні браза фром Рокетс не будуть присутні на Райзінг Старс, то ж, якось так. Але, я відмічаю його атлетичну гру, без сумніву. Може й хтось очікував більше від нього, може комусь не подобається як він грає - і таке може бути.

10 гравців другого року, які солідно виглядають👌

Банкеро отримав 98 із 100 голосів під час визначення Рукі оф зе йеар. 20 + очок в середньому та 6,9 підбирань. Загартувався влітку за збірну, то ж зараз головна надія Меджик. Часом нагадує за стилем гри Мело, але це так, поговорити.

Будучи задрафтованим 12-м у загальному заліку, Вільямс посів друге місце в голосуванні за ROY, що стало свого роду перевищенням, яке позначило його молоду баскетбольну кар’єру. Він допоміг Тандер вийти до Play-In, набирав у середньому 14,1 очка, робив 4,5 підбирання, 3,3 передачі та 1,4 перехоплення та виграв більше ігор за перший рік, ніж легенди франшизи Кевін Дюрант або Расел Вестбрук.

Кеслер. Юта👀

Доповнивши тріо найкращих новачків, які набирали голоси минулої весни, Кеслер пройшов шлях до видатного місця з 22-го загального місця на драфті НБА 2022. Він мав у середньому скромні 23 хвилини, але його продуктивність, пропорційна 36 хвилинам – 14,4 очка, 13,1 передачі, 3,7 блокшоти.

Мій Фаворит - Бенедікт Матюрін.😎

Матурін лідирував серед усіх новачків за спробами та виконанням штрафних кидків, увійшовши до топ-15 серед усіх гравців НБА в обох параметрах. Майлз Тернер відмічає його менталітет, порівнявші із покійним Кобі.

Четвертий вибір у 2022 році, Мюрей почав 78 із 80 матчів за Сакраменто. Він більш ніж заслужив свою роль, набираючи в середньому 12,2 очка та влучаючи 41,1% своїх 3-очкових спроб.

Айві. Пістонс. Набираючи в середньому 16,3 очка, роблячи 3,9 підбирання, кидаючи 41,9% загалом, 6-футовий продукт Саут-Бенда, штат Індіана, забив двозначне число 69 разів, випередив усіх новачків за результативними передачами та був другим за кількістю 3-очкових.

Джабарі Сміт. Рокетс. 12 очок та 8,9 підбирань в середньому. Дуже солідно виглядає. Повага йому як гравцю. Можна сказати універсальний. Є свої мінуси, як і у всіх. Грає у старті.

Шейдон Шарп. Блейзерс. 17,7 очок та 5,5 підбирань плюс 3,5 передачі. На карандаші хлопчина, подивимось, яке в нього майбутнє в Лізі.

Джеремі Сочан (Шпори) та Марк Уіяльмс (Шарлот) - це зіркове майбутнє Ліги. Особливо другий, гру якого я помітив цього сезону. Вважаю його дуже перспективним гравцем.

Додаю ще новачка з Юти Кейонте Джорджа. Шалений малий, також на перспективу.

І ні слова про мега новачка із Майамі. Бо він на виду та медійно мав багато уваги.

Так, це буде перш за все шоу, але мені цікаво подивитися за молодими зірочками, може декілька позицій опанують нашу увагу по серйозному й надовго. Подивимось.

ПС. Цей пост створювався відносно давно та задовго до того, коли було сказано про тих, хто приймає участь. Трохи суб'єктивізму, але думаю, будуть позиції перетину.

Фото: GettyImages, NBA

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты пользователя

Все посты